Ознака: Ердоган Онзал

Издвојуваме

Генерал полковник Ознал: Македонија не е Грчка

Генералот Ознал, чие семејство влече корени од Македонија, од каде што во виорот на балканските војни во 1912 пребегало во Турција, бил на високи воени должности во турската армија, пишува […]