Ознака: еребино

Вести

Подобрена безбедноста на складот за оружје „Еребино“

Заврши проектот за подобрувањето на безбедноста на главниот склад на Министерството за одбрана за муниција и за мало и лесно оружје, кој се наоѓа во Еребино. Проектот, финансиран од Европската […]