Ознака: ерика карнер

Видео

Решиле да реновираат трошна куќа, а она што го пронашле под земја ИМ ГИ ЗГРОЗИЛО животите!

Реновирањето на куќа може да открие разни заборавени богатства. Некои од откритијата датираат со генерации наназад.Ерика Карнер одлучила да ја реновира нејзината куќа од детството во Сан Франциско, кога изведувачот […]