Ознака: Ерика Ласеј

Живот

Неговата сопруга починала. Две години подоцна, полицијата виде фотографии од венчавката и го забележа НЕЗАМИСЛИВОТО!

Ова е приказна за љубовта, загубата и неверојатната судбина. Само неколку дена пред свадбата на Дејв и Ерика Ласеј, на Ерика ѝ бил дијагностициран редок и агресивен облик на лимфом. […]