Ознака: ЕРИК ОД РУЉА

Колумни

ЕРИК ОД РУЉА

Македонската историја педантно забележала десетици обиди во кои, претставниците на македонската интелегенција карактеристични за своето време, се обидувале со дописи, меморандуми, апели и иницијативи да допрат до донесувачите на одлуките […]