Ознака: Еркан Петекаја

Сцена

И во реалноста се како татко и син во „Парампарче“: Вака Џихан го изненади Озан за родеден!

Актерите Бурак Тозкопаран и Еркан Петекаја кои во турската серија „Парампарче“ играат татко и син во улогите на Џихан и Озан, се блиски и на приватен план.Бурак и Еркан во […]