Ознака: Ерол Исмаили

Вести

Исмаили: За реактивирање на рамковниот договор потребно е 2/3 мнозинство во собранието

Ерол Исмаили на својот фејсбук профил објави статус наменет за СДС.Уставот е јасен и прецизен! СДС не смее да ја става државата во заложништво само за да ги исполни желбите […]

Политички партии

Ерол Исмаили: ИЕ6 вчера не беше изборна единица, наликуваше на една обична кланица….

Ерол Исмаили: ИЕ6 вчера не беше изборна единица, наликуваше на една обична кланица….Почитувани пријатели, браќа и сестри! Чувствувам морална и политичка одговорност како претседател на ОК-Боговиње и кандидат за пратеник во […]