Ознака: Ерос Рамацоти

Сцена

Поранешната сопруга на Ерос Рамацоти: Сектата ми го уништи бракот со него

“Мојот поранешен сопруг имаше сомнежи кон таа терапевтка и нејзината секта. Еден ден ме стави пред готов чин: или тие или тој’, се потсетува Мишел Хунцикер која ја избра сектата […]