Ознака: есен2019

Мода

Дали знаете кои фризури ќе бидат тренди оваа есен?

Промената на годишното доба во нас предизвикува најразлични промени и потреби за некаков “нов почеток“. Тогаш обично почнуваме со средување на нередот од својот живот, а кога во животот наизглед […]