Ознака: есеј

Вицотека

Професорката на факултет им рекла на студентите да напишат есеј…

Професорката на факултет им рекла на студентите да напишат есеј…- Во есејот треба да има мистерија, секс, религија и богатство.Ете го Трпе по три минути.- Готово, професорке!- Е ајде да […]