Ознака: етапно

Вести

Важна информација за пензионерите: Ќе следи етапна исплата на пензиите

Исплатата на мајските пензии почнува од среда, 27 мај. Со предвремена и етапна исплата на пензиите, што ја реализираме втор месец, овозможуваме поголема заштита на пензионерите во услови на опасност […]