Ознака: етнички права

Вести

Младите и средношколците сакаат унитарна Македонија во која поединецот ќе биде приоритет, а не етничките права

Средношколци, другари и пријатели, јазикот е нашата татковина, кажа големиот Блаже Конески и затоа мора да го негуваме и заштитиме од деградирање.Македонија за жал влегува во уште поголема криза, која […]