Ознака: „Еуроњуз“

Македонија

Извештајот на Европска агенција за животна средина покажа дека Македонија е најзагадена земја во Европа

Како што објави „Еуроњуз“ направениот извештај од страна на Европската агенција за животна средина покажува дека Македонија се наоѓа на врвот на листата на најзагадени земји во Европа. „Македонија е рангирана […]