Ознака: ЕУРО 5

Вести

Стоп за увозот на стари возила- на улиците само ЕУРО 5 и нагоре

Северна Македонија планира годинава да го забрани увозот на возила под ЕУРО 5 стандард. Ќе се субвенционира купувањето на хибридни возила. Северна Македонија планира годинава да го забрани увозот на […]