Ознака: Ејми Бет Гарднер

Живот

Истисна паста за заби во чинија и ѝ одржа лекција на ќерката за првиот училишен ден која никогаш нема да ја заборави!

На првиот училишен ден секој родител сака да ги подготви децата за она што ги очекува. Ејми Бет Гарднер од Тенеси на својата ќерка ноќта пред да ја испрати во […]