Ознака: Ејми и Даг Вилијамс

Живот

Помислиле дека куќата им е уништена од пожар, но телефонски повик им ги сменил животите!

Ова се случи за време на пожарите кои беснееја во Тенеси, во кои биле убиени најмалку 4 лица, а повеќе од 2.400 згради се оштетени или уништени.За Ејми и Даг […]