Ознака: ејми шуман

Сцена

Оваа девојка е најопасна личност на интернет: Подгответе се за најлошото ако го впишете нејзиното име на Google!

Компанијата Intel Security секоја година прави листа на најопасните познати личности на интернет. Комичарката Ејми Шумер е најопасната личност на интернет, пишува АП.Ова го тврди компанијата Intel Security која во […]