Ознака: Ејуп Јунџу

Живот

Славица се омажила за маж од Турција и сега бара помош од државата: „Подготвен е да ги убие децата ако…“

Самиот Ејуп за Информер.рс изјавил дека попрво ќе се запали себеси и децата, отколку да ги врати во Србија кај нивната мајка.– Дојдоа последните моменти, веќе не може да се […]