Ознака: Ејшер

Живот

Мало момченце со Даунов синдром е најслаткиот модел на светот

Во денешно време, изгледот се чини дека е клучен за прифаќањето на една личност. Многу брендови се трудат да се рекламираат преку совршени лица, насмевки. Меган Неш, мајка на 16-месечниот […]