Ознака: Еј-Би-Си Њус

Вести

ABC News: Масовни протести во Македонија

Вечерашните протести на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ не ги заобиколија светските медиуми.Американската телевизиска куќа Еј-Би-Си Њус вечерва јави дека на протестот во Скопје имало десетици илјади граѓани, кои протестираат […]