Ознака: е див

Македонија

Македонскиот народ е див, затоа немаат идентитет и никогаш нема да го имаат, изјави Сулејман Реџепи

За време на церемонијата на поставувањето на камен темелникот на џамијата во скопското село Арнакија реис Сулејман Реџепи, поглаварот на Исламската верска заедница на Македонија изјави: “Овој народ, со кој […]