Ознака: е зголемен тродупло

Македонија

Кој ќе умира, а кој ќе се лечи во европска Северна Македонија?

Дотогаш, нека умираат нашите роднини и другари, ама затоа буџетот за НАТО е зголемен тродупло, вели професор Апасиев. Истото тоа уште пред извесно време ми го кажа мојот сосед, лекар, […]