Ознака: е избришан

Македонија

Бошњаковски: Членот 11 од Законот за помилување е избришан

Како што изјави денес владиниот портпарол Миле Бошњаковски, претседателот Ѓорге Иванов не може да даде помилување на осудени за 27 април, бидејќи така би ги прекршил Уставот и законот. -Постојат […]