Ознака: е институција

Македонија

За премиерот Катица Јанева е институција и никако не ја менува

Во интервју за МИА премиерот Зоран Заев кажа дека не мисли да ја смени Катица Јанева. – Апсолутно не. Тоа е за мене институционално прашање, од причина што навистина Катица […]