Ознака: е мајта

Вести

1.982 приговори од Левица нешто пред истекот на рокот за поднесување на истите

1.982 приговори од Левица нешто пред истекот на рокот за поднесување на истите На десет минути пред истекот на законскиот рок, во архивата на ДИК, Левица ги поднесе своите 1.982 […]