Ознака: е навистина црн

Живот

Како да препознаете дали лебот е навистина црн или само обоен

Tемната боја не е показател за квалитетот на лебот, тоа често е само вештачка боја. Најздрав е најтврдиот и најтегав леб. Многу пекарници во последно време почнаа да произведуваат вистински здрав, […]