Ознака: е реалност

Македонија

Кој не сака да слуша албански нека ги затне ушите или нека се исели

Љуми Бекири, активист на шарената револуција на својот Фејсбук профил реагира на потегот на ракометарот Столе Стоилов, кој демонстративно ја напушти манифестацијата за доделување на награди за спортист на годината, […]