Ознака: е тенденциозна

Македонија Политички партии

Албанците не се зло кое излегло од Пандорината кутија

Изјавата на Заев во врска со нивните амандмани за унапредувањето на правната положба на Албанците во Уставот за албанските опозициски партии е цинична. Сегашниот Устав не ги задоволувал барањата на […]