Ознака: е-тротинет

Живот

Ако сакате да се возите со е-тротинет мора да ги почитувате новите правила

Електричните тротинете во светот, па и кај нас, во изминатите година-две станаа многу популарни, но со нивната се поголема присутност се наметна и потребата од воведување на „правила на игра“, […]