Ознака: е убиено

Црна хроника

Во Љубљана едно лице е убиено при обид за киднапирање автобус

Во автобус од градскиот превоз на Љубљана убиено е едно лице, откако се заканило дека ќе го киднапира возилото и ќе го убие возачот. Непозната личност го принудила возачот на […]