Ознака: Е250

Живот

Отрови во храната: Еве кои сувомесни производи содржат најмногу штетни адитиви

Најголемо количество на канцерогени адитиви E250, љубителите на месните преработки во организмот ќе внесат ако конзумираат салама од пилешки гради, паризер, зимска или чајна салама, покажа големото истражување за количеството […]