Ознака: “Жан Митрев“

Македонија

Владимир Чадиковски си замина од болницата “Жан Митрев“

Детскиот кардиохирург Владимир Чадиковски вчера поднел оставка во болницата на Жан Митрев, каде е во работен однос од февруари годинава. Чадиковски за ТВ “Сител“ ја потврдил информацијата и рекол дека […]