Ознака: жарко

Сцена

Жарко верен на брат му, доколку испадне Жељко, ќе се откаже и тој

Жарко откри дека се чувствувал навистина лошо кога помислил дека Жељко има шанса да биде исфрлен. “Ми беше толку лошо што дури мислев дека ќе се онесвестам. Почувствував проток во […]

Сцена

Сораја спиеше со Жарко

За старлетата беше многу попримамливо да спие до близнакот, одолку да го дели креветот со поранешната цимерка, Маја Николиќ. Старлетата одлучи тоа да биде Жарко, на што тој со задоволство […]