Ознака: желки

Издвојуваме

Македонски специјални единици во 21-ви век

Армијата на Република Македонија се состои од повеќе специјални единици кои се од голема важност за обезбедување мир и безбедност на македонскиот народ.  Издвоивме неколку македонски специјални единици, што се […]