Ознака: жена убиец

Живот

„Сега се каам“…Приказни од женски затвор: Баба Стана 45 години го трпела насилниот маж, а потоа зела секира и…

Три жени кои поради долгогодишно насилство во семејството ги убиле своите сопрузи, моментално се на издржување казна во женски затвор во Пожеравец.  Најстарата од нив е Стана Доведан (79) која […]