Ознака: жени

Љубов и секс

Со нив мажите изневеруваат: И најверните би ги изневериле своите сопруги со ОВИЕ жени!

Сајтот за средби SeekingArrangement, една од најголемите во светот, направи истражување за како изгледа совршена љубовница. Тие користеле пораки од 468 000 оженети мажи, кои вклучувале физички карактеристики, професија, возраст, […]

Мода

Апсолутен моден погодок: Вака облечена, секоја жена изгледа феноменално

Монохроматскиот стил е многу популарен, а истиот подразбира целиот стајлинг да биде во една боја. Вака стилизирана, секоја жена изгледа префинето, а доказ за тоа е и англиската актерка и […]

Живот

Нутриционистите тврдат: Еве како треба да се хранат жените по 50-та година

По 50-годишна возраст, сè се менува, метаболизмот се забавува, телото ги губи мускулите, коскената маса се разредува, а кожата брзо се влошува. За да се забават сите овие процеси, потребно […]