Ознака: женска чанта

Занимливости

Пронаоѓач на женска чанта ќе добие награда од 30.000 евра

Сопственичка на изгубена чанта даде оглас во германските весници и на чесниот пронаоѓач понуди награда од 30.000 евра. Самата цена на огромниот оглас е фасцинантна – 24.000 евра.Во огласот објавен […]