Ознака: жетва

Вести

Годинава се очекуваат просечни приноси по 5000 килограми ориз од хектар

Поволните временски услови последните десетина дена им одат во прилог на земјоделците од кочанскиот регион кои забрзано ја привршуваат жетвата на оризовата култура. Од насеаните 4.850 ха во регионот од […]