Ознака: Жејла Рамовиќ

Сцена

Во врска со 18-годишна девојка? Марија Шерифовиќ зборуваше за љубовниот живот

Последните денови се повеќе се ширеа гласини за тајната врска меѓу популарната српска пејачка, 36-годишната Марија Шерифовиќ и нејзината 18 години помлада колешка Жејла Рамовиќ од Босна и Херцеговина. Таткото […]