Ознака: живее повлечено

Македонија

Амди Бајрам живее повлечено: Во овие моменти не треба многу да пливаш, оти може да се удавиш!

Претседателот на Сојузот на Ромите и пратеник Амди Бајрам, со месеци како да се повлече од јавноста.  Политичарот кој редовно истапуваше со интересни изјави сега ретко се слуша. Тој за […]