Ознака: Живковиќ Тозовац

Сцена

Еве на кого Тозовац остави куќа и два стана во неговиот тестамент

Предраг Живковиќ Тозовац наводно напишал тестамент еден месец пред смртта во кој остави сè на својата сопруга Емилија. Тие исто така склучија граѓански брак пред неколку месеци. – На почетокот […]