Ознака: животот е долг

Македонија

Јане Ченто: Животот е долг, борбата за Македонија никогаш нема да запре во моето срце

Јане Ченто го вратил решението за притвор на судот, бидејќи пишувало Република Северна Македонија и напишал дека нема да прима документи на кои пишува Република Северна Македонија. Преку неговиот адвокат […]