Ознака: жители

Вести

СДСМ ги користи поплавите за партиска промоција

СДСМ парадираат по калливите улици, се сликаат, посетуваат домови само на нивни членови и ни пребацуваат на другите. Ниту нешто помагаат ниту ништо, си прават политика со штетите и поплавите […]

Вести

Нови потресни сведоштва од жителите на Стајковци: ВИДЕО

Нови сведоштва на жителите од Село Стајковци чии домови настрадаа од поплавите што го зафатија Скопје.Тие за ТВ Нова велат дека штетите се големи, сметаат дека ќе им бидат потребни […]

Вести

Потресно сведоштво на жител од Стајковци

Поплавени домови, уништени куќи, блокирани улици, ваква е глетката во скопското село Стајковци.Пред камерата на Канал 5 жителите на селотот Стајковци велат дека не паметат вакво невреме и дека доживувале […]