Ознака: Жсолт Боркаи

Вести

Секс скандал: Политичар снимен среде оргии со проститутки на јахта

Унгарскиот политичар Жсолт Боркаи се нашол во центарот на скандал кога биле објавени негови фотографии на кои е во друштво на неколку проституки, а испливале и снимки од секс меѓу […]