Ознака: забрана на филм

Коментари

Подарок за Премиерот, Министерот за Култура, советникот Висар Вишка и Мухамед Зекири

После забраната на филмот на Јани Бојаџи и орвелистичкиот начин на забрана на неговиот наградуван филм тој ја коментира на својот ФБ профил Белата Книга. Јани Бојаџи ја добил на […]