Ознака: заводливост

Љубов и секс

Четири машки тактики за поигрување: Потребно е само еден потег за да го матирате!

Колку пати не сте биле јасни дали човекот што го сакате не е доволно заинтересиран или едноставно нема доволно време / сила / храброст да ве види? Од сите машки карактеристики […]

Живот

Не е сè во изгледот: Зошто на некои луѓе сме им многу привлечни?

Иако физичката привлечност игра значајна улога при изборот на партнер, нечиј мирис и боја на глас и тоа како се пресудни во изборот, тврди Агата Гројецка, истражувачка од полскиот институт […]