Ознака: заврши реконструкцијата

Македонија

Заврши реконструкцијата на булеварот “Кочо Рацин“

Со ноќно бележење на сообраќајна сигнализација целосно заврши реконструкцијата на булеварот “Кочо Рацин“ во Општина Центар, еден од најфреквентните булевари во централното градско подрачје. – Екипите на Град Скопје работеа […]