Ознака: загадување

Занимливости

Посакајте им добредојде на КОШМАРИТЕ и погледнете какви жаби-мутанти се појавија

Научниците во Русија открија десетици бизарни жаби што станале проѕирни заради мутација предизвикана од индустриското загадување.Бројот на мутираните чудовишта изнесува околу 40, а кожата на некои од нив била толку […]