Ознака: заговор

Вести

Чиј беше Ден Дончев?

Чиј беше Ден Дончев? Сметаме дека ова е легитимно прашање, ако се земе предвид дека се води истрага за Ден Дончев, потврдена денеска и од Русковска. И тоа за повеќе […]

Контроверзни фајлови

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – втор дел

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – втор дел (предупредуваме дека ова е текст кој не е вообичаен, не следи канонско известување и е контроверзен) Порационално, […]

Контроверзни фајлови

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – прв дел

Дали “Окултната Мафија” ќе успее во својот “Нов Светски Поредок”? – прв дел (предупредуваме дека ова е текст кој не е вообичаен, не следи канонско известување и е контроверзен) Упростувањето […]

Контроверзни фајлови

Датумот на Брегзит е масонска Нова година: 24 јуни е роденденот на Големата Ложа на Англија!

Додека економистите и политичарите ги пресметуваат последиците од Брегзит, некои од теоретичарите, британската одлука ја поврзуваат со Големата Ложа на Англија! Според нив, датумот на објавувањето на резултатите од разводот […]

Контроверзни фајлови

Медиумите молчат: Како апсењето на Алисон Мек откри трговија со деца за милијардери

Сестрите Бронфман  кои се во директна врска со фамилијата  Ротшилд донираа милиони на култот чии лидери, Алисон Мек и Кит Раниеер, беа обвинети за шверц со деца. Како што се […]

Контроверзни фајлови

Ни го прават намерно: На овие 8 начини мажите масовно стануваат жени!

Здравата храна денес е многу скапа и достапна само на „богатите“ слоеви на општеството. Но, храната за сиромашните е отров, па се вели дека кој ќе преживее ќе раскажува. Веројатно […]

Вести

Скандалот со коњското месо е „криминален заговор“

Британскиот министер за екологија Овен Патерсон, задолжен за прашањата од прехранбената индустрија, во понеделникот изјави дека скандалот со коњското месо кое се продавало како говедско, укажува на „криминален заговор“ од […]