Ознака: “Задруга 4”

Сцена

Дарко Лазиќ се појави во Задруга со шешир! Милјана се скамени, останатите зачудено го погледнаа

Пејачот Дарко Лазиќ не престанува да изненадува со своите трансформации, а овој вторник беше гостин на забавата на Задруга 4, која започна нешто по полноќ.  Дарко ќе ги забавува задругаритете […]